Wie zijn wij?

CBR, dat in 1929 werd opgerich, produceert en verkoopt een uitgebreid assortiment cementsoorten voor de bouw, openbare werken en civiele bouwkunde. Het bedrijf staat voor competentie, kwaliteit en dienstverlening binnen een globale aanpak van duurzaam ondernemen. CBR staat voor duurzame producten, aangepast aan de economische en ecologische behoeften, en voor een sterk partnership met de klanten.  

CBR is marktleider in België en biedt een breed gamma genormaliseerde, verpakte en bulk cementen aan. Voor specifieke toepassingen ontwikkelen wij bindmiddelconcepten op maat.

Om onze klanten en partners toekomstgerichte producten en op maat uitgewerkte duurzame oplossingen aan te bieden, staan onze medewerkers klaar in de productiebedrijven van Lixhe (Luik), Antoing (Doornik), Gent en de commerciële en ondersteunende afdelingen in Braine-l'Alleud.  De CBR productiecentra hebben een gezamenlijke productiecapaciteit van 3,8 miljoen ton cement.

CBR is een dochteronderneming van de Heidelberg Materials Groep, wereldwijd marktleider in zand en grind en één van de grootste producenten van cement en stortklaar beton. De Heidelberg Materials groep is op de Belgische markt ook aanwezig via Inter-Beton (beton) en Sagrex (aggregaten).