Raadgevend ingenieurs

Onze klanten kunnen rekenen op professionele advisering en ondersteuning bij de toepassing van cement in hun productieprocessen. Onze raadgevend ingenieurs spelen hierbij een centrale rol. Ze verstrekken algemene en specifieke productinformatie over onze producten en geven technologische adviezen over cementtoepassingen.

CBR biedt haar klanten niet alleen hoogwaardige producten, maar ook adviezen en diensten om hen te helpen te verduurzamen. CBR sluit een hecht partnership met haar klanten om samen oplossingen te ontwikkelen die de milieu-impact van hun producten vermindert. 

Om de ontwikkelingen op het vlak van eco-responsibility en de behoeften van ondernemingen in kaart te brengen, treedt CBR in dialoog met haar klanten. CBR ondersteunt hen met een eco-responsibility partnership en geeft hen hiermee een belangrijke, noodzakelijke voorsprong.

Eco-responsibility wordt een essentieel aandachtspunt voor al wie in de bouwsector actief is. Het leidt tot kostenbesparingen (minder energieverbruik) en een eco-verantwoord imago. Op termijn creëert het voor de klant een betere uitgangspositie en stelt het hem in staat zijn marktwaarde te consolideren en te versterken. Een klant met de juiste eco-responsibility kennis heeft een zekere toekomst voor zich.