Kwaliteitssystemen

CBR hanteert op al haar productlocaties gelijke maatstaven. Zo is de opdrachtgever altijd verzekerd van dezelfde service en een constante kwaliteit, waarbij veiligheid en de zorg voor het milieu bovenaan staan.

De kwaliteitsborging ISO 9001 staat voor efficiënt en effectief werken aan en voor tevreden klanten om op basis van eigen ervaringen deze kwaliteit steeds verder te verbeteren.

Het certificaat ISO 14001 omschrijft de zorg voor het milieu en het implementeren en constant monitoren en optimaliseren van de effecten en de risico’s op het gebied van milieu. De zorg voor het milieu levert directe economische voordelen op, zoals materiaalreductie en minder energieverbruik. Maar het zorgt ook voor een hoger rendement en een vermindering van de afvalstroom. ISO 14001 is een duurzaamheidsindicator voor responsible sourcing.

OHSAS 18001 is een beheersysteem voor het meten en optimaliseren van de veiligheids- en gezondheidsprestaties. Veiligheid is al jaren topprioriteit bij CBR. Acties worden voortdurend uitgevoerd om het personeel bewust te maken van de noodzaak om veilig te werken. Nul ongevallen is het uiteindelijke doel.