De basis leggen voor uw carrière

Bij HeidelbergCement Benelux zijn mensen gepassioneerd door hun werk en zij geloven in de waarden van hun bedrijf. Werken bij ons is een lonende ervaring. De passie op de werkvloer is aanstekelijk en zorgt ervoor dat onze medewerkers zich ook buiten het werk betrokken voelen bij de HeidelbergCement Groep.

Loopbaanmogelijkheden 

Ontwikkeling van jezelf is bij ons belangrijk. Wij hechten er veel waarde aan om elke werknemer zijn plek te helpen vinden waar hij of zij het best functioneert. Daarom bieden wij optimale faciliteiten voor de ontwikkeling van jouw loopbaan.

Stages, afstuderen en traineeships 

Stages spelen een belangrijke rol in het ontwikkelen van talent. De HeidelbergCement Groep draagt hier graag aan bij door het aanbieden van diverse stage- en afstudeermogelijkheden. Het is een unieke kans voor jongeren om ons beter te leren kennen! 

Trainee worden is een bewuste keuze. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij de kans krijgt om jezelf te kunnen ontwikkelen op een manier die voor jou belangrijk is! Wil je jouw ambities verwezenlijken op technisch en/of management vlak binnen een internationale setting? Dan past ons traineeship goed bij jou. 

Indien wij geen passende mogelijkheden hebben, worden je gegevens opgenomen in onze database.

Wat wij bieden

Je geniet van een competitief en flexibel salarispakket in een solide en stabiele groep.

Dit pakket wordt uitgedrukt in financiële voordelen (aantrekkelijk salaris, bonus, maaltijdcheques, verzekeringen, pensioenplan,...), niet-financiële voordelen (programma voor bijstand aan werknemers en welzijn op het werk, beleid inzake nieuwe manieren van werken,...), maar ook in termen van erkenning en carrièremogelijkheden (opleidingen, internationale loopbaanontwikkeling,...).