Wit cement

Wit cement verlegt grenzen. De constante zuiverheid en kwaliteit zijn een toegevoegde waarde in de architectuur en in iedere bouwtoepassing. CBR Wit is het ideale bindmiddel voor de aanmaak van wit-cementbeton met een expressief en helder coloriet, een sterk en duurzaam karakter. CBR Wit biedt u carte blanche in tal van toepassingen.

Eigenschappen wit cement

De aard en het unieke karakter van het wit cement maken CBR Wit tot een bijzonder product. De technologie en de knowhow zijn de bouwstenen van een uitstekend product met een zuivere, constante en homogene witte kleur. Die constante helderheid is een absoluut kwaliteitscriterium van wit cement en bepaalt de hele productie. Wit portlandcement voldoet ten slotte aan dezelfde normeisen voor duurzaam en sterk kwaliteitsbeton als grijs portlandcement. De bouwfysische eigenschappen zijn identiek. CBR Wit wordt algemeen in dragende en niet-dragende constructies toegepast. CBR Wit stelt de ontwerper in staat om onze stedelijke omgevingen ook een esthetische meerwaarde te geven.

Nieuw gamma wit cement

Vanaf september 2014, brengt CBR een vernieuwd gamma wit cement op de markt. Dit gamma omvat verschillende cementsoorten met constante kwaliteit, stabiliteit en hoge helderheid. De nauwgezette keuze en verwerking van de grondstoffen, de knowhow en de toegepaste technologie stellen CBR in staat een product aan te bieden dat is afgestemd op de huidige behoeften van de betonproducenten. Het cement wordt geproduceerd op de productielocatie Gent II, gelegen aan de Gentse zeehaven. Alle CBR Wit cementen zijn voorzien van CE-markering en nationale kwaliteitscertificaten: Benor, KOMO, U en NF. 

CBR Wit draagt het ‘Pure White Cement’-label, een kwaliteitslabel dat een gecontroleerde zuivere samenstelling en de constante helderheid garandeert.

Bulk
Wit Portlandcement CEM ICEM I 42,5 N LA wit
CEM I 52,5 R LA wit
Wit Portlandkalksteencement CEM IICEM II/A-LL 42,5 N wit
CEM II/A-LL 52,5 N wit
TioCem® TioCem® 42,5 N LA wit
TioCem® 52,5 N LA wit

Verpakt - Lixhe en Gent II

BenamingVerpakking Type  
CEM I 52,5 R LA                    1,4T - 25kgzakken op verloren pallet met krimpfolie   
CEM II/A-LL 42,5 N1,4T - 25kgzakken op verloren pallet met krimpfolie
Lees meer over het vernieuwde gamma verpakt wit cement
Architectural White - HP.
New Flashwhite - HP.
 

Downloads

Yves Terneu

Wit Cement

AM - Yves Terneu.

Tel.: 0032 (0)2 678 35 16
GSM: 0032 (0)471 95 51 29

E-mail: yves.terneu@cbr.be