Bouwen begint met cement

Bouwen begint met cement; in betontoepassingen of in metselwerk. En cement is het vak van CBR.
CBR produceert een uitgebreid productenpakket voor elke toepassing, in de juiste kwaliteit. Dit cement vindt z'n weg naar met name infrastructurele werken, utiliteitsbouw en woningbouw.

Sustainability Update, voortgang van ons duurzaamheidsbeleid 2016
Recybel valoriseert de Hénâ–site
Steun de deelnemers aan de Quarry Life Award 2016
12. oktober 2016

Sustainability Update, voortgang van ons duurzaamheidsbeleid 2016

Waar komen we vandaan? Waar staan we vandaag in het duurzaamheidsverhaal? Waar gaan we naartoe? Dat leest in u de Sustainability Update 2016.
10. oktober 2016

Recybel valoriseert de Hénâ–site

ENGIE Electrabel heeft op woensdag 5 oktober de installatie ingehuldigd die instaat voor de evacuatie van de terril van Hénâ in Flémalle. Deze unieke werken in België kondigen een nieuw leven aan voor de site en tonen de wil van ENGIE Electrabel om haar industriële activiteiten op een verantwoordelijke manier uit te voeren. Inderdaad, de assen van de terril zullen een tweede leven kennen en zullen worden gevaloriseerd in de cementindustrie. Bovendien zal de historische site omgevormd worden tot een publieke groene zone in samenwerking met het begeleidingscomité van omwonenden.
21. juni 2016

Steun de deelnemers aan de Quarry Life Award 2016

QLA
Via de Quarry Life Award bevordert HeidelbergCement in meer dan 1.000 groeven over de hele wereld de lokale flora en fauna. Deze internationale competitie focust op de unieke mogelijkheid een echte ecologische en educatieve meerwaarde aan een ontginningsgebied te bieden.